Skip to content

Gostišče Mašun

SlovenščinaItalian - ItalyDeutsch (DE-CH-AT)English (United Kingdom)

Iskanje

Spletne povezave
Prikaži # 
# Spletna povezava Zadetkov
1   Link   Lovska zveza Slovenije
Lovska zveza Slovenije (v nadaljevanju: LZS) je samostojna lovska in naravovarstvena nevladna organizacija, ki deluje v interesu svojih članic. Notranja organiziranost in delovanje LZS zagotavljata njeno samostojnost, demokratično odločanje, uspešno doseganje ciljev, odgovorno izvajanje nalog in teritorialno sorazmerno zastopanost njenih članic ter solidarnost med članicami v skladu s temi pravili in splošnimi akti LZS. LZS je članica Združenja zvez za lov in varstvo divjadi v Evropski skupnosti (Federation of Associations for Hunting and Conservation of the EU - FACE) in Mednarodnega sveta za lovstvo in ohranjanje divjadi (International Council for Game and Wildlife Conservations - CIC).
4152
2   Link   Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano
4026
3   Link   Ministrstvo za okolje
4194
4   Link   Zavod za gozdove
Zavod za gozdove Slovenije je javni zavod,
ki ga je ustanovila Republika Slovenija z Zakonon o gozdovih (1993) in opravlja javno gozdarsko službo v vseh gozdovih Slovenije, ne glede na lastništvo.

Zavod za gozdove Slovenije (ZGS) je na državnem nivoju organiziran s sedežem na Centralni enoti v Ljubljani, na regionalni ravni v 14-ih območnih enotah, na lokalnem nivoju v 93-ih krajevnih enotah in 408-ih gozdnih revirjih. V sestavi ZGS je 10 lovišč s posebnim namenom, ki trajnostno gospodarijo z divjadjo, izvajajo varstvo redkih in ogroženih živalskih vrst, ter opravljajo tudi dejavnosti lovskega turizma.
4519

Za vašo boljšo uporabniško izkušnjo uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se z uporabo piškotkov strinjate. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite, vendar vam v takem primeru spletna stran ne bo delovala pravilno. Podrobnosti o uporabi piškotkov najdete tukaj.

S klikom na gumb Sprejem sprejmem uporabo piškotkov